2018

2018-11-15. Då var 2018 års sista kväll gjord. Ett årsmöte med stugan full av biodlare som inte sätts på några månader. Kjell, Bengt samt Åsa slutade på sina poster och nya friska personer tar över rodret. Efter mötet doftade kaffet i stugan samt det goda kaffebrödet smakade alldeles ypperligt. LÖRDAGEN DEN 24 NOVEMBER KLOCKAN 11.00 TRÄFFAS VI VID STUGAN FÖR ATT BLANDA SAMT BEHANDLA BINA MED OXALSYRA.

2018-09-26. Nu var det sista kvällen för året, många bra diskussioner hade vi denna kvällen som kommer leda til ett bra årsmöte den 14 november klockan 19.00 Dock träffas styrelsen klockan 18.00 + fd sockenombud. Ni som skall ha er honung bedömd SKALL senast den 6 november lämna burken till någon i styrelsen eller sätta den i förenings lokal. Föreningen bjuder på fika men ta med egen dricka.

NU PÅ ONSDAGEN DEN 26 SEPTEMBER ÄR DET ETT MÖTE INFÖR ÅRSMÖTET, VIKTIGT ATT KOMMA

ONSDAGEN DEN 19 SEPTEMBER ÄR DET SÅ FÖR MYRSYRA TILL BINA. ..TAG D EGEN BURK

2018-09-05 Kvällen ängades åt bina, så att allt ser bra ut inför vintern. När bina fått sin kaka var det dags för biodlarna att få sin kaka.

2018-08-29 Strålande sol över Förslöv å tyska samt svenska flaggan vajade på fastaden. Idag fick bina vila eftersom vi hade bjudit in våra tyska biodlare på mat samt dryck till kvällen. Trots att vi inte alla kunde tyska eller svenska lyckades vi tillsammans göra kvällen minnesvärd, engelskan funkar kanon å så lite översättning till övriga. Samtidigt tackade vi tyskarna för den trevliga lördagskvällen då vi fick smaka tysk mat samt dryck.